•    Alergie

    Bezbolesne testy alergiczne na ok. 500 alergenów oraz zabiegi odczulające.

    Testy są bezbolesne i bezinwazyjne (bez nakłuwania i nacinania, co jest bardzo ważne w przypadku dzieci), a wynik jest natychmiastowy.

    Zobacz

  •    Pasożyty

    Pasożyty, grzyby, bakterie (BORELIOZA) i wirusy – diagnostyka i terapia.

    Do polskich szpitali w ostatnich latach trafia od kilku do kilkunastu tysięcy pacjentów chorych na boreliozę, to 10 razy więcej aniżeli przed laty. Ryzyko zakażenia boreliozą związane jest ze stałym lub czasowym przebywaniem na terenach opanowanych prze zakażone kleszcze, komary lub meszki.

    Zobacz

  •    Borelioza

    Borelioza i koinfekcje

    Zobacz

  •    Lampa Rife’a

    Generator plazmy elektromagnetycznej

    Zobacz

  •    Suplementy diety

    Suplementy diety, zdrowa żywność i kosmetyki naturalne.

    Produkty naturalne przeciwbakteryjne, przeciwgrzybicze i przeciwpasożytnicze, wzmacniające odporność i regulujące funkcje układu immunologicznego, antyoksydanty, witaminy i minerały, preparaty ogólnie wzmacniające i regulujące funkcje organizmu, dietetyczne i regulujące pracę układu pokarmowego, poprawiające stan tkanki łącznej i kosmetyki naturalne, suplementy diety i kosmetyki firm: Dr Nona, Colway, Morinda, Forever.

    Zobacz

  •    LeenLife®

    Molekuły Omega3+6 concept® są cennym paliwem dla mózgu, serca i układu odpornościowego.

    Zobacz

Test dodatków spożywczych – wszystkie sprawdzane alergeny:

Barwniki spożywcze:

E 102 tartrazyna (woda), E 104 żółcień kwasowa (woda), E 110 żółcień pomarańczowa (woda), E 120 koszenila (prawdziwy karmin) (woda), E 122 azorubina (woda), E 123 amarant (woda), E 124 czerwień koszenilowa  (A) (woda), E 127 erytrozyna (woda), E 131 błękit patentowy V (woda) , E 132 indygo (woda), E 133 błękit brylantowy, E 142 zieleń brylantowa BS (woda) , E 150 karmel (woda), E 151 czerń brylantowa (woda), E 153 węgiel drzewny medyczny (woda), E 162 buraczany, betanina (woda) , E 171 dwutlenek tytanu (woda) , E 173 aluminium, mieszanka brązów (E 104/124/127/132), mieszanka żółtych barwników (E104/110/124), mieszanka czerwieni (E 124/132)


Konserwanty:

E 200 kwas sorbinowy ,E 202 sorbinian potasowy ,E 210 kwas benzoesowy E 211 benzoesan sodowy, E 212 benzoesan potasowy, E 214 PHB-ester etylowy, E 216 PHB-ester propylenowy, E 218 PHB-ester metylowy, E 220 dwutlenek siarki, E 221 siarczyn sodowy , E 222 wodorosiarczyn sodowy (woda), E 223 dwusiarczyn sodowy, E 224 dwusiarczyn potasowy, E 230 bifenyl, E 231 ortofenylofenol, E 233 tiabendazol, E 236 kwas mrówkowy (woda) , E 239 hexametylenotetramina, E 249 azotyn potasowy, E 250 azotyn sodowy, E 251 azotan sodowy, E 252 azotan potasowy, E 270 kwas mlekowy (woda), E 280 kwas propionowy (woda), E 281 propionian sodowy (nierozcieńczony)


Antyoksydanty:

E 310 galusan propylu, E 311 galusan oktylu, E 312 galusan dodecylu, E 320 butylohydroksyanizol BHA , E 321 butylohydroksytoluen BHT

 

Emulgatory i stabilizatory:

E 322 D lecytyna, E 322 S lecytyna, E 338 kwas ortofosforowy, E 339 b ortofosforan dwusodowy, E 340 a ortofosforan jednopotasowy, E 340 b ortofosforan dwupotasowy, E 340 c ortofosforan trójpotasowy, E 341 c ortofosforan trójwapniowy, E 406 agar-agar (nierozcieńczony) , E 407 karagen, E 410 mąka z drzewa świętojańskiego (nierozcieńczona) , E 414 guma arabska (nierozcieńczona) , E 420 sorbitol (nierozcieńczony), E 421 mannitol (woda), E 422 gliceryna (nierozcieńczona), E 440 a pektyna, E 450 a dwufosforan trójsodowy, E 450 b trójfosforan pięciosodowy , E 450 c sześciometylofosforan sodowy, E 535 żelazocyjanek sodu, E 536 żelazocyjanek potasowy, E 450 fosforan dwuwęglowodorosodowy


Wzmacniacze (polepszacze) smaku:

E 621 glutaminian sodu, E 622 glutaminian potasu , E 623 glutaminian wapnia, E 627 guanylan sodu, E 640 glicyna (nierozcieńczona) , E 641 leucyna


Aromaty:

ananasowy, bananowy, brzoskwiniowy, owoców Cassis, czereśniowy, migdałowy, jabłkowy, jagodowy, jeżynowy, kawowy, malinowy, kawy Maraschino, miętowy, morelowy, owoce leśne, pistacjowy, pomarańczowy, rumowy, truskawkowy, waniliowy, winogronowy, wiśniowy, gruszki williamki, cytrynowy